.
.
.
.
.
.

Ropaja Indonesische Catering

-  Indonesische buffetten voor Alkmaar en omgeving

Reviews Ropaja Catering Alkmaar

Voor onze toekomstige klanten en voor ons zelf is het zeer belangrijk om uw mening te horen over onze cateringservice. Dus twijfel niet en schrijf een review. Onderstaand kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen.

Schrijf een review

Hartelijk dank voor het geven van uw mening. Na een korte spamcheck zal de beoordeling op onze site zichtbaar zijn.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
 

Reviews van onze klanten

Michel op 12 november 2017

Op 12 november 2017 Catering voor 15 personen besteld het menu van 11.50 euro p.p. Het eten werd exact op afgesproken tijdstip bezorgd snel en netjes klaar gezet op tafel. Wij hebben allen heerlijk genoten van de maaltijd welke goed op temperatuur was en uitstekend van smaak. Ook de mailwisseling verliep vlot en duidelijk. Wij zijn zeer te spreken over Ropaja dus zeker een aanbeveling.

Mieke de Haan op 30 oktober 2017

Wat een heerlijk buffet hebben we met 40 mensen genoten, iedereen vond het fantastisch. Service en timing ook top. Voor herhaling vatbaar.

Johnny van Bochove op 6 oktober 2017

Prima samenwerking tussen Ropaja Catering en Boerderij Alkmaar, topservice en een grote flexibiliteit, hierdoor hebben wij met ruim 50 personen heerlijk kunnen eten.

Fam. Diroen op 6 oktober 2017

Wij zochten voor onze bruiloft een goede cateraar en kwamen uit bij Ropaja. Omdat wij zelf niet in de buurt wonen van Alkmaar, waren ze welwillend om toch wat eten langs te brengen. Op de bruiloft waren de gasten lyrisch over het eten en bleven maar complimenten geven! Als we ooit weer iets groots vieren, dan gaan we zeker terug!

Fam. Velten op 6 oktober 2017
Heerlijk buffet voor 19 personen. Uitstekende kwaliteit vlees en groenten niet te gaar, het zag er ook allemaal zeer verzorgd en fris uit. En werd keurig op tijd bezorgd. Heel prettig contact gehad met de desbetreffende heren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fam. Lange op 24 augustus 2017

Wat een verrassing ! Voor de eerste keer buffet voor 50 personen besteld. Vooraf prettige informatie, -met vegetariërs werd apart rekening gehouden-, en alles prima volgens afspraak bezorgd en mooi opgesteld. Het eten smaakte heerlijk en veel complimenten voor Ropaja gehad. Dus een echte aanrader voor als er iets te vieren valt en voor ons ook zeker voor herhaling vatbaar !

Daan op 22 augustus 2017

Heerlijk gegeten op onze bruiloft! Helemaal top geregeld en onze gasten vonden het allemaal ontzettend lekker!

Koos K. op 14 augustus 2017

Zag er netjes uit, catering 25 personen. De kipsateh had ietsje gaarder gekund. Voor de rest heeft iedereen gesmuld.


Reactie Ropaja: Bedankt voor uw tip en gaan we rekening mee houden!

Judith Beentjes op 3 augustus 2017

Buffet Indonesia voor 55 personen voor ons feestje besteld. Keurig op tijd geleverd en smaakte verrukkelijk, veel complimenten gehad.

Irene van Twuijver op 24 juli 2017

Geweldig buffet. Heerlijk eten, prima verzorgd.

Mevrouw Bodewes op 19 juli 2017

Buffet voor 35 personen besteld, werd keurig op tijd gebracht en was overheerlijk! Onder de gasten veel kenners en bereiders van Indonesische gerechten; allen zeer enthousiast. Super lekker, een echte aanrader als je lekker wilt eten! Ropaja dank, het was fantastisch!!!!!
 

Fam. Braam op 30 juni 2017

Heerlijk buffet. Ook vele positieve reacties van onze gasten ontvangen. Bedankt!

An Hageman op 29 juni 2017

Zaterdag 24 juni verjaardag gevierd met heel de familie, 23 in getal. We hebben er met z'n allen van genoten. Het buffet was ruim voldoende, keurig geplaatst incl. tafelkleden, precies op de afgesproken tijd. Hele familie heeft genoten. Doen we nog een keer.

Ellen Kerk op 1 juni 2017

Lekker eten en alles op tijd!

Dans- en Partycentrum Verbiest op 18 mei 2017

Onze eerste ervaring met Ropaja en deze was meteen hartstikke goed. Keurig op tijd, alles zag er goed uit en smaakte perfect! Onze gasten hebben genoten en wij ook! Zeker tot de volgende keer.

Marian Bobeldijk op 25 april 2017
Keurig verzorgd buffet, heerlijk eten de gasten waren vol lof. Er was genoeg en goed op smaak een aanrader. P.s. alles keurig op tijd gebracht en weer opgehaald ook ideaal het vetvrije papier op de rieten borden geweldig geregeld.
Landhuis Noordes op 19 april 2017
Met Pasen heeft Ropaja bij ons voor 110 genodigden een buffet verzorgd. Het eten was verrukkelijk, alles liep op rolletjes en de bediening was top. Ik kan het iedereen aanbevelen, klasse!
Saskia van der Holst op 19 april 2017
Met pasen voor de eerste keer een buffet besteld. Op tijd en prima verzorgd! De gasten hebben er van genoten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar
Marry Baars op 29 maart 2017
Al onze gasten en ook wij hebben zeer genoten van het saté buffet van Ropaja toen mijn man 65 jaar werd. Het was heerlijk en heel goed verzorgd !!
Antoinette Dom op 15 maart 2017
Voor het eerst een buffet door Ropaja laten verzorgen en tot volle tevredenheid. Ik heb Indische roots en ik kan niet anders zeggen het smaakt allemaal precies zoals mijn familie het maakt, heerlijk! We hielden nog wat over, maar dat vonden we niet erg, de volgende dag weer genoten. een echte aanrader!
M. scheppers op 9 maart 2017
Voor mijn verjaardagsgasten voor de 4e keer een buffet laten verzorgen en het was weer heerlijk en keurig verzorgd.
Hans en Anita Pieket op 2 maart 2017
Wat een heerlijk buffet, smakelijk en goed verzorgd. Iedereen heeft ervan genoten, zeker een aanrader!
M. scheppers op 5 februari 2017
Alweer voor de 3e maal heeft Ropaja een verjaardags buffet voor ons gemaakt. Alle gasten vonden het heerlijk! Zeker een aanrader.

E. ten Haken geplaatst op 17 januari 2017

Op zondag 15 januari een buffet besteld voor 22 personen, keurig op tijd aangeleverd en neergezet.  Mijn gasten vonden het allemaal erg lekker en het was ruim voldoende, volgende keer maar weer zeiden zij. Een aanrader voor iedereen.

Fam. Kroon geplaatst op 5 januari 2017
Goede service, vriendelijk, veel mogelijk en glutenvrij! Zeker iets voor jullie om te vermelden op de kaart. Wij hebben heerlijk gegeten, erg smaakvol en ruim voldoende voor het aantal mensen.

Sandra Kweldam geplaatst op 5 januari 2017

Wij hadden een samengesteld buffet besteld voor 25 personen voor een verjaardag een dag na kerst. De bezorging was keurig op tijd, het eten was erg lekker (nagenoeg iedereen nam twee keer) en er was ruim voldoende. Tevreden klanten alom! Zeker voor herhaling vatbaar.

A. Meijer geplaatst op 4 januari 2017
2e Kerstdag met 17 personen van een heerlijk buffet genoten. Het was wederom weer perfect verzorgd. Complimenten van alle gasten.
S. Leonupun geplaatst op 4 januari 2017 
Wij hadden voor 17 personen een menu besteld voor 2de kerstdag. Alles werd keurig op tijd gebracht en mooi gepresenteerd. Het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

L.M. van Gastel geplaatst op 19 december 2016 

Een tien met een griffel. Wat hebben wij heerlijk gesmuld van het Ropaja-menu. Uitstekend van smaak en meer dan genoeg . Zelfs de grootste deskundigen waren vol lof over de kwaliteit van de gerechten. Uitstekend verzorgd en op tijd bezorgd,. Zonder meer een aanrader.

Bianca Boerlage geplaatst op 19 december 2016

Wat een heerlijk en uitgebreid buffet. Zeer verzorgd en goed geregeld!!

Beeke geplaatst op 18 december 2016

We hadden voor 45 personen het menu van euro 14,50 plus nog extra gebakken banaan. Dit laatste is eerlijk gezegd niet nodig. Er is variatie genoeg. Heerlijk gegeten en alles verliep prima volgens afspraak.

Marianne Marsman geplaatst op 14 november 2016

Een compliment voor het heerlijke buffet. Wij hebben er allemaal van gesmuld! Zeer smakelijk, royaal en lekker vers en ook mooi op tijd gebracht en alles keurig verzorgd. Gaan we zeker nog eens doen! Groet van de familie Marsman.

Annelies Jansen geplaatst op 6 november 2016

Het was waren weer fantastische gerechten. Geweldig op tijd. Alleen maar positieve reacties van onze 22 gasten.

Thea geplaatst op 24 oktober 2016
Wij hadden gister een buffet voor 20 personen. Het was prima geregeld, alles goed voor elkaar en het belangrijkste: erg smakelijk en meerdere mensen die er tevreden over zijn. Raden het zeker aan en wie weet voor een volgende keer .

Erica de Vries geplaatst op 22 oktober 2016

Wat zijn wij tevreden over het heerlijke buffet en goede service van Ropaja catering!! Hadden een buffet voor 40 personen, alles even lekker! Aanrader

S.J. Deetman Westerhuis geplaatst op 11 oktober 2016

Goede wijn behoeft geen krans. dat geldt ook voor Ropaja.

Jeannet Bruin geplaatst op 4 oktober 2016

Zeer goed en heerlijk buffet "Ropaja". Perfect geregeld en verzorgd en alleen maar positieve reacties (waren met 30 personen). Voor herhaling vatbaar!!!

Manfred Emmaneel geplaatst op 2 oktober 2016

Voor 35 personen buffet besteld. Het zag er fantastisch uit. Wat wij van onze gasten hebben begrepen was het heerlijk. Alles is opgegaan. Zeer zeker een aanrader.

Mieke Welp geplaatst op 26 september 2016
Fantastisch buffet gehad voor 20 personen (14,50), op tijd gebracht, goed warm, perfect, alleen maar complimenten voor het heerlijke eten!
Claire Elsas geplaatst op 1 september 2016
Een werkelijk heerlijk buffet voor 85 personen! Heel goed om te zien, mooi verzorgd. Heerlijke gerechten (wij hadden de maaltijden van €14,50 p.p.). Mooi opgediend, genoeg enz enz. Smullen! Zeker aan te raden. O ja, ook goed op tijd gebracht en goed warm. Beoordeling? Een elf!
Marije geplaatst op 22 augustus 2016
Met 20 collega's heerlijk genoten van buffet Indonesia. Het was heerlijk! Bezorging en ophalen goed geregeld. Heel goed rekening gehouden met pinda-allergie.
Annelies Jansen geplaatst op 8 augustus 2016
Wederom was het weer fantastisch. Altijd op tijd werd weer keurig neer gezet. Omdat wij het al vaak besteld hebben weten de jongens precies waar alles bij ons thuis staat.

Anja Meijer geplaatst op 7 augustus

Met 36 personen genoten van een heerlijk buffet. Veel complimenten gehad voor het fantastische eten. Perfecte service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Christa geplaatst op 4 augustus 2016
Goed verzorgd, heerlijk eten en vriendelijk en efficiënt personeel.
Rob geplaatst op 2 augustus 2016
Met 20 personen heerlijk gegeten! Ruim voldoende en lekker vers. Bezorging en afhalen was prima geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!
Richard geplaatst op 10 juli 2016
Buffet voor 30 personen, inclusief enkele vegetarische eters. Gevarieerd buffet met smakelijke ingrediënten, niet dood gesmoord of helemaal suf gebakken. Pikant en knapperig. Voldoende voor iedereen. Haal- en breng service volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar.
Pete Spittaels geplaatst op 1 juli 2016
Met 65 mensen gegeten van het buffet Speciaal, inclusief vegetarische eters. Het was heerlijk en vers, groente knapperig, vlees heerlijk gekruid.

I. Lakeman geplaatst op 22 juni 2016

Met 30 personen gegeten. Buffet was heerlijk en goed verzorgd. Voldoende voor iedereen .Alles wordt netjes voor je klaar gezet. Volgende dag worden alle spullen weer opgehaald.

J.P. Bechthold geplaatst op 12 mei 2016

Ik heb mijn verjaardag gevierd met een heerlijk buffet van Ropaja (18 pers). Iedereen heeft heerlijk gegeten en waren zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het eten en de hoeveelheid. Bezorging en afhalen keurig op tijd. Veel lof en voor herhaling vatbaar.

Bert Erends geplaatst op 12 mei 2016

Heerlijk Indonesisch buffet gegeten. Mijn gasten waren ook vol lof. Fijn dat er een biologisch buffet gemaakt kon worden. Voor de volledigheid had er op de offerte vermeld moeten worden wat eventueel niet biologisch was, maar ik wilde het niet vragen, omdat ik het eigenlijk niet wilde weten. Voor herhaling vatbaar.

Bart Ton geplaatst op 29 april 2016

We hebben met bijna 100 mensen heerlijk gegeten. Tijdens het eten zorgden twee mensen er voor dat iedereen keurig bediend werd, we hebben er van genoten.

A.H., Vermooten geplaatst op 23 april 2016

Heel lekker Indisch eten. Goed verzorgd en nette service. Wijzigingen in het menu waren ook heel goed mogelijk. Aanrader!                                                  bron: iens.nl

Jos en Carolien geplaatst op 22 april 2016

Wij hebben onze verjaardag gevierd met een buffet van Ropaja. Iedereen (27 pers) was enthousiast over de kwaliteit van het voedsel en de presentatie. Goeie reclame voor ze. Wij komen beslist bij Ropaja weer terug.

Ratna Leidelmeijer geplaatst op 21 april 2016

Voor een feestelijke dag Indisch buffet besteld voor 15 personen. Het was heerlijk en absoluut meer dan voldoende! Netjes op tijd geleverd en de volgende dag de warmhoudbakken en opscheplepels weer netjes opgehaald. Onze complimenten aan Ropaja!

Annelies Krancher geplaatst op 9 april 2016

Voor onze familie-reünie met 55 volwassenen en 12 kinderen een Indisch buffet besteld. Niets anders dan complimenten. Het was meer dan genoeg . Als wij een reünie organiseren voor de Indische familie van mijn man's kant, dan zullen wij zeker Ropaja de catering laten verzorgen.

Willy Godijn geplaatst op 21 maart 2016

Heel tevreden over het heerlijke buffet. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over het eten. Op tijd bezorgd en met 40 man heerlijk gegeten en er was voldoende.

Marja Scheppers  geplaatst op 19 maart 2016

Wij hebben met onze gasten 2x in korte tijd van jullie heerlijke buffet genoten, dat zegt genoeg !

N.C. Bulkmans-Cornet  geplaatst op 11 januari 2016
Om iets te vieren is dit buffet een aanrader. Exact op tijd gebracht. Bleef heel lang warm. Alles was verrukkelijk, ook de vegetarische saté. Van alles genoeg. De lamssaté was als eerste op. Volgende dag alles keurig opgehaald. Heel persoonlijk en voor herhaling vatbaar.

Carla Olthof geplaatst op 6 januari 2016

Op kerstavond met twee gezinnen weer heerlijk gegeten van het buffet van Ropaja. Het eten werd keurig op tijd gebracht, zag er goed uit, en de smaak was ook voortreffelijk. Een aanrader !

Klitsie geplaatst op 5 januari 2016

Alles kwam op de afgesproken tijd . Het was heerlijk het is voor ons een 8 plus! 

J.  van Zanen geplaatst op 5 januari 2016

Weer uitmuntend! (alleen de huisgemaakte sambal ontbrak)

Soraya Pol geplaatst op 5 januari 2016

Met kerst hebben ze voor 14 personen eten gebracht. Wat een service, ze kwamen alles netjes brengen, de buffetbakken klaarzetten en het eten erin gedaan. Zelf hoefden we niets te doen. Het eten was ook lekker. Service een 9. Eten een 7.

Inco Alkmaar geplaatst op 4 januari 2016 

Alles ging volgens afspraak en het eten was heerlijk.

CLAFIS Alkmaar geplaatst op 29 december 2015

Tijdens de kerstborrel hebben wij het genoegen gehad kennis te maken met de catering van Ropaja. Keurig verzorgd, op tijd en heerlijk. Een absolute aanrader ook voor bedrijfsevenementen.

Jette geplaatst op 25 december 2015

Vandaag 1e kerstdag 2015 Ropaja menu besteld. Kunnen niets anders zeggen dan dat het echt heerlijk was. Heb zelden zo lekker Indisch gegeten. Een aanrader! Weet voortaan waar ik moet bestellen bij feesten. Niets dan lof voor Ropaja!

Petra Oxfoort geplaatst op 22 december 2015

Wat hebben wij genoten van jullie buffet. Het zag er prachtig uit en iedereen heeft heerlijk gegeten. Vele complimenten mogen ontvangen, die ik graag met jullie wil delen.

Namens alle vrijwilligers en de coördinatoren Simone en Petra van het Respijthuis, wensen wij jullie fijne kerstdagen en een voorspoedig 2016.

Annelies Jansen geplaatst op 13 december 2015
Was weer uit de kunst. Voor het 4e jaar, de gasten verheugden zich er al op. Ik wens jullie een fijne kerst en ik spreek jullie volgend jaar weer.
Nanette Popken geplaatst op 13 december 2015
Ik was op een feestje bij mijn zusje. Ik vond het buffet erg lekker!  
Noortje H. geplaatst op 23 oktober 2015
Voor 35 mensen eten besteld bij Ropaja. We hebben zelf een buffet samengesteld omdat we deels ook eigen gerechten gemaakt hebben. Het eten was lekker, goede kwaliteit, ook volgens de Indonesische familieleden. Het brengen van het eten en het ophalen van de schalen verliep naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader!

Fam.Gieskens geplaatst op 22 september 2015
Afgelopen zaterdag genoten van een buffet voor 60 personen. Onze gasten rekenden op een Barbecue en waren aangenaam verrast toen zij het Indisch buffet zagen. Jong en oud hebben heerlijk gegeten en alleen maar positieve reacties over het lekkere eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ingrid Kroninga geplaatst op 22 september 2015
Vol vertrouwen, ook vanwege de goede recensies heb ik bij Ropaja een buffet besteld voor 30 personen. En ik ben zeker niet teleurgesteld. Het was inderdaad erg lekker! En meer dan genoeg. Keurig op tijd en snel neergezet. Handige bordjes erbij en het het geheel zag er prima uit. Veel complimenten gekregen van de gasten. Ropaja is een uitstekende catering voor een Indonesisch buffet bij je thuis!
Marije geplaatst op 15 september 2015
Zo dat was nog eens even fijn. Zo hadden niet allen mijn gasten feest maar ik ook! Heerlijk dat alles werd neergezet en dat iedereen heeft gesmuld. Zelf had ik ook tijd om te kletsen. En alle afspraken werden netjes nagekomen. Zeker een aanrader!!!

Jurjen geplaatst op 10 september 2015
Prima, prima, prima buffet (Indonesia) voor 16 personen. Contact via de mail was duidelijk en klantvriendelijk, buffet werd op de afgesproken tijd gebracht, vriendelijke & duidelijke toelichting, prachtige verse hoeveelheden, heerlijk van smaak! Handig dat de borden en het bestek erbij zaten, want dan heb je pas écht weinig rompslomp. Complimenten van onze gasten, kortom; een échte aanrader.

Marlon Maduro geplaatst op 25 augustus 2015
Bruiloft 75 man heerlijk buffet zonder zorgen. Twee man begeleiding, die het buffet regelen van binnenkomen tot en met opruimen echt geweldig!! onder de gasten ook mensen van Indonesische afkomst die zelf wel wat gewend zijn maar waren erg complimenteus over het buffet. voortreffelijk eten. echte aanrader en voor herhaling vatbaar!!

J&M geplaatst op 11 augustus 2015
Voor een feest (85 mensen) hadden we een buffet besteld. Dit was uit de kunst!!! Qua smaak en presentatie. Heel veel goede reacties van onze gasten ontvangen! Het buffet werd sfeervol geplaatst op Indonesische tafelkleden en er waren ook rieten borden en bestek. Er bleven twee mensen van Ropaja bij en zij hebben na het eten ook alles weer gelijk meegenomen: de "troep" was gelijk weg. Heerlijk. Een week later ontvingen wij bij de post een envelop met wat van ons eigen bestek dat zij per ongeluk hadden meegenomen. Hoe fijn is dat?!? Kortom: een aanrader!

Annelies Jansen geplaatst op 12 juli 2015
Het was wederom een geweldig buffet. Wij waren met 16 buurtjes en eten was voortreffelijk en ruim voldoende. Wij doen dit nu al voor het 3e jaar. Meestal in de winter dit keer dan in de zomer.
Miranda geplaatst op 15 juni 2015
Voor 13 juni buffet voor 45 gasten besteld. Alles werd mooi op tijd afgeleverd en na uitleg konden we aanvallen. Het eten was voortreffelijk, gevarieerd, ruim voldoende en het zag er mooi uit. We hebben al heel veel positieve reacties van onze gasten teruggekregen. Een absolute aanrader! Dank voor de goede zorgen.                         
Maudie Houtman geplaatst op 20 mei 2015 
Voor 16 mei buffet Ropaja besteld voor 16 personen. Het was super; stipt op tijd geleverd en klaar gezet, de gerechten smaakten heerlijk en het was ruim voldoende. Zeer zeker aan te bevelen en voor ons voor herhaling vatbaar! Bedankt! 1 kleine tip; misschien leuk om wat losse items met de prijs op de website te vermelden, waarmee het buffet eventueel kan worden aangevuld (zoals bv mini loempia's, spekkoek etc).

Marjan geplaatst op 1 mei 2015 
Voor een familiefeest buffet Indonesia besteld. Heel prettig dat je voor zo'n gezelschap niet zelf in de keuken hoeft te staan. Het wordt gebracht, klaargezet en de volgende dag weer opgehaald. Het buffet smaakte prima!

Nicolien geplaatst op 16 april 2015 
Voor verjaarsfeest het Indonesia buffet besteld en alle 40 gasten hebben HEERLIJK gegeten! Vele complimenten gekregen van kritische eters. Alles is fantastisch verzorgd, en de spullen ook weer netjes opgehaald. Aan te bevelen!

John de Weijer geplaatst op 25 maart 2015 
Feestje voor ca. 45 man, geen zin om zelf te koken, dankzij tip bij Ropaja terechtgekomen. Nou dat kan ik iedereen aanraden. Verschillende sate, gebakken rijst en noedels. 2 soorten kroepoek en garnalenspies. De bel ging, daarna was het tafeltje dek je, ezeltje strek je! Complimenten van mij en nog belangrijker al mijn gasten! Toppers!

Georgette van Egmond geplaatst op 11 maart 2015 
Het was een fantastische catering. Had een aantal gerechten gekozen en alles was zalig. Ik zou het zeker mensen aanbevelen. Top geregeld.

Gaby geplaatst op 10 maart 2015 
Voor mijn verjaardag met familie en vrienden een buffet voor ruim 22 personen besteld bij Ropaja catering Alkmaar. Ik ging af op de goede recensies, en inderdaad, het eten was voortreffelijk. Alles heerlijk vers, smaakrijk, en sfeervol opgediend (batik tafelkleden, traditionele borden, mooi bestek),temperatuur was ook prima door de chafing dishes die erbij werden geleverd. Dank ook voor de goede service! Ik kan Ropaja van harte aanbevelen.

Dorine Lutz geplaatst op 9 februari 2015 
Aangeleverd aan ons vakantieadres door een allervriendelijkste meneer. Heerlijke geuren, verse groenten, zalige bijgerechten en gerechtjes met overheerlijke rijst en mie. Goede hoeveelheden, lekker gekruid en voor alle 10 genodigden een succes! Dank voor de goede verzorging!

Klaas geplaatst op 5 februari 2015 
Smaak, organisatie en prijs heel goed, temperatuur ietsjes minder. Overall een dikke voldoende voor het standaard buffet voor 15 aangevuld met saté buffet.
Erik geplaatst op 5 februari 2015 
Met onze kerstborrel een heerlijk buffet besteld. Alles keurig op tijd bezorgd en het zag er prachtig uit. Het eten was voortreffelijk en meer dan voldoende variatie in gerechten. Volgende dag alles opgehaald, kortom top geregeld.